Eugene Tichindeleanu, Primarius

EUGENE er født i Rumænien 1981, og begyndte at spille violin allerede som 4årig med sin far som lærer. Han tog afsluttende eksamen fra G. Enescu konservatoriet i Bucarest, og flyttede i 2003 til Paris til Concervatoire Superieur, med O. Charlier, Gerard Poulet og Jean Jacques Kantorow som lærere. Eugene debuterede i Paris i Salle Gaveau i 2006, og er prisvinder i et utal af internationale konkurrencer, bla. George Enescu 2003, Warsaw 2004, Moscow 2006, Nielsen 2008 og Jacques Thibaud 2009.

Eugene er nu ansat som 1. koncertmester i Odense Symfoniorkester, men er ofte gæstekoncertmester i et utal af orkestre verden rundt, bla. Philharmonia Orchestra, Chamber Orchestra of Europe, The Royal Opera House og Orchestra Philharmonique de Radio France.

Eugene spiller på en Domenico Montagnana, 1731 – venligst stillet til rådighed af Augustinus Fonden

John Bak Dinitzen, 2. violin

  • John har sinde 1988 været ansat som 1. violinist i Sjællands Symfoniorkester. Han har været meget aktiv som kammermusiker primært i Artium Kvartetten med talrige koncerter i Danmark og i udlandet samt i Louisiana Museum Art Ensemble.
  • Allerede som 12-årig vandt John sammen med sine 2 søskende Berlinske Musikkonkurrences talentpris med Dinitzen Trioen.
  • Som solist har John oprtådt med Tivoli’s Symfoniorkester og med Louisiana Museum Art Ensemble.
  • John er uddannet i Danmark hos Kgl. Koncertmester Eyvind Sand Kjeldsen samt hos den legendariske violinist Pierre Amoyal i Paris. John har studeret kammermusik hos flere prominente kunstnere bl.a. Milan Vitek, William Pleeth, Beaux Art Trio og Mstislav Rostopovich.

Bernd Rinne, viola

  • Viola, vandt i 1988 stillingen som solobrachist i Sjællands Symfoniorkester. Inden han kom til Danmark levede Bernd som kammermusiker, solist og komponist. Han var med til at grundlægge Habá Quartett i 1983. Kvartetten havde gennem en lang årrække utallige koncerter samt radio- og tv-transmissioner.
  • Som sollist har Bernd optrådt i Danmark med Sjællands Symfoniorkester og i udlandet med adskellige orkestre. Ligeledes er mange af hans koncerter blevet transmitteret af prominente radiostationer. I alt 42 komponister har igennem årene tilegnet værker til Bernd Rinne. Bernd har undervist på kammermusikkurser i Tyskland, Østrig og Holland og var i 1989 kunstnerisk leder af Ahlhorner Kammermusikkurse. Bernd er uddannet både som violinist og bratschist på Frankfurter Musichochschule og var samtidig ansat 3 år i Radioorkester Frankfurt.

Richard Krug, cello

  • Richard Krug kom til Danmark i 1998 og har siden vundet stor respekt som solocellist i Sjællands Symfoniorkester / Copenhagen Phil. Han har desuden  etableret sig som en efterspurgt kammermusiker og solist.
  • Sideløbende med sine studier i Berlin deltog han i solo- og kammermusik masterclasses med Siefried Palm, Melos-Kvartetten m.fl. og var igennem flere år  solocellist i Junge Deutsche Philharmonie. Richard har været medlem af det prisbelønnede Minguet Quartett i Tyskland. Han har indspillet mange CDer med solorepertoire samt kammermusik. I sæsonen 2013/14 var han ansat som solocellist i Radiosymfoniorkestret i København.